Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Κάρτα και ημερολόγιο της Προσχολικής Παρεούλας !!



Θεωρώ πως μια κάρτα είναι σημαντικότερη από το δώρο που λαμβάνεις διότι κρύβει μέσα της μοναδικές ευχές και λόγια ψυχής αυτουνού που σου την χαρίζει . 

Από την άλλη η κάρτα είναι αυτή που την στολίζουμε σχεδόν κάθε χρόνο , ξαναφέρνοντας τις αναμνήσεις των προηγούμενων χρόνων να γιορτάσουν με την τρέχουσα χρονιά .  
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση τα νηπιάκια μας θα έχουν να θυμούνται τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στο μικρό σχολείο και θα χαίρονται που μεγαλώνουν τόσο γρήγορα .. 
Η ευχετήρια κάρτα της Προσχολικής Παρεούλας για φέτος είναι ξεχωριστή , μοναδική, χειμωνιάτικη και μας ταξιδεύει σε ένα ονειρεμένο παραμυθένιο τοπίο ..




Το δεντράκι στο αυτοκίνητο είναι φυσικό υλικό 




'Ετοιμα και τα ημερολόγια της χρονιάς . 
Για τα ημερολόγια φροντίζουμε κάθε χρόνο να έχουν ένα ουδέτερο θέμα , και όχι των εορτών , καθώς θα παραμένει στο σπίτι μας για όλο το χρόνο . 
Το ημερολόγιό μας για φέτος είναι μια πανέμορφη χουχουλιάρα γατούλα που δεν βγάζει νύχια ... Με το νάζι της μόνο θα μας δείχνει  τις ημέρες για έναν ολόκληρο χρόνο .  



Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι χαρτόνι , σύρμα , ξύλο , και ύφασμα . 
Η κάθε μία μοναδική στα χρώματά της ... ( Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην συνάδελφο Πόπη για την προσφορά των υφασμάτων )














Εύχομαι η κάθε ημέρα του να είναι ξεχωριστή , και μοναδική για τον καθένα μας ( όπως οι γατούλες μας .)
Ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους υγεία , αγάπη και ευημερία . 


3 σχόλια: