Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

ECO FESTIVAL ΣΕΡΡΩΝ


Η 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Εορτασμού του Περιβάλλοντος .
Από τότε και κάθε χρόνο την ημέρα αυτή σε όλο τον κόσμο γιγαντώνεται η προσπάθεια να ακουστεί η σπουδαιότητα της προστασίας του περιβάλλοντος με εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης .

Η πόλη μας συμμετέχει κάθε χρόνο στον εορτασμό αυτό διοργανώνοντας εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης στους ανθρώπους που παραβρίσκονται εκεί .

Οι Παιδικοί Σταθμοί συμμετέχουν και αυτοί και δραστηριοποιούνται σε θέματα του περιβάλλοντος με μεγάλη ανταπόκριση από παιδιά και επιτυχία κάθε χρόνο .


Οι δράσεις μας για την Παγκόσμια Ημέρα Εορτασμού του Περιβάλλοντος ( ECO FESTIVAL ΣΕΡΡΩΝ )..

Μια μακέτα με νόημα από τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού ..Μια καρδιά περήφανη και πεισματάρα . Μια καρδιά που αγαπά και χτυπά με πάθος για ένα καθαρό περιβάλλον !!
Είναι η καρδιά των παιδιών !!
Κάποιες νότες από φλάουτα ,  με ήχους όχι ανούσιους που πέφτουν στο κενό , αλλά με γλυκές μελωδίες που αν ήταν στο χέρι των παιδιών να συνθέσουν μουσική ,οι νότες τους θα άγγιζαν τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας και οι στίχοι τους θα έλεγαν : ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Σ ΑΓΑΠΩ !!!Τις κατασκευές αυτές με ανακυκλώσιμο υλικό παρουσίασαν οι παιδαγωγοί  του 4ου-5ου Παιδικού Σταθμού Σερρών , δίνοντας ιδέες στα παιδιά που συμμετείχαν .Παρουσία-συμμετοχή και έργα των παιδιών στον εορτασμό του ECO FESTIVAL .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

3 σχόλια:

  1. ENA ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλες!!! Υπέροχες ιδέες... και κυρίως πολύ σημαντικά μηνύματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή