Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ξεκίνημα με παιδικές γιορτές !!!!!


Πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές ,και τα μικρά μου έδειξαν δυσκολίες ...
Λίγες δικαιολογίες το πρωί , για να φύγουν με την μαμά τους αλλά στο τέλος το παίρνουν απόφαση πως δεν γίνεται διαφορετικά ..
Πρέπει να μείνουν γιατί η μαμά δουλεύει , πρέπει να μείνουν για να κρατήσουν την κοινωνικότητά τους , πρέπει να μείνουν για να ανήκουν σε μια ομαδούλα , πρέπει να μείνουν για να περάσουν όμορφα την ημέρα τους ...
Σαν πρώτη μέρα λοιπόν ήμασταν χαλαροί , η περισσότερες ώρες ήταν αφιερωμένες στο παιχνίδι ,  δεν ξεχάσαμε όμως να πούμε και τα νέα μας για το πως περάσαμε τις γιορτές , που πήγαμε , τι είδαμε , τις εμπειρίες μας , και τα δώρα που μας έφερε ο Αη - Βασίλης και φυσικά σε ποιο μέλος της οικογένειας έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας ..
Τους ενημέρωσα λοιπόν πως αύριο θα κόψουμε και την δική μας βασιλόπιτα και η χαρά έλαμψε στα προσωπάκια τους ...
Και ο λόγος που δεν την κόψαμε σήμερα ;;;;;
Σήμερα είχαμε να κόψουμε κάτι άλλο. Μία τούρτα !!!!!!!
Η μικρή Ευσταθία ήρθε στο σχολείο με την μαμά της , με την τούρτα της τα μπαλόνια της και άλλα κεράσματα για τα παιδάκια ...
 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μικρή μου Ευσταθία !!!!!!!
Να είναι τα χρόνια σου πολλά , ευτυχισμένα , μοναδικά ,και γλυκά όπως η όμορφη τουρτίτσα σου !!!!!



Μαζί με την Ευσταθία , κεράσματα έφεραν για την ονομαστική τους γιορτή αυτή τη φορά ,  δύο ακόμη αγαπημένες μας φατσούλες του σχολείου !!!!
 Ιωάννα και Φώτης !!!!!!!
Ιωάννα μου και Φώτη μου ,  να χαίρεστε τα ονοματάκια σας  , εύχομαι να είναι τα προσωπάκια σας πάντα χαρούμενα και ο Θεούλης να δίνει φώτιση για όλα σας τα χρόνια !!!!!!!


Αυτά τα χειμωνιάτικα τραγουδάκια είναι από την κυρία σας , που σας αγαπάει πολύ !!!!!!!!!!






4 σχόλια: