Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Βραβείο από την ΄Εφη !!!!!!!!


Χθες βρήκα στον τοίχο μου μια ευχάριστη έκπληξη !!!!!!!!!!!!
΄Ένα μεγάλο γλυκύτατο κερασένιο βραβειάκι  που μου το έστελνε μια γλυκύτατη ,όπως το βραβειάκι φίλη μου της μπλογκογειτονιάς .


Έφη μου γλυκιά , με το ωραίο σου blog  <<Aν όλα τα παιδιά της γης >> , αν και νέα στην παρέα , παίρνω τόση χαρά όταν διαβάζω τις αναρτήσεις σου , και να ξέρεις δεν χάνω ούτε μία !!!!!!!!!!!!!
Σου εύχομαι να συνεχίσεις δυναμικά και υπερήφανα την προσπάθεια αυτή, γιατί έχεις τόσα πολλά να μας δώσεις .

Θα επιλέξω να μοιράσω το βραβείο σε συναδέλφους που δεν έχω ξαναδώσει , και είναι νέοι με πολύ όρεξη να προσφέρουν νέες ιδέες  στη γειτονιά αυτή .

Προωθώ το βραβείο  :


1.Στην Δήμητρα http://dimitradavinip.blogspot.gr/ 
2. Στην Μαρία http://louloudoparea.blogspot.gr/
3.Στην Τατιάνα  http://eimainipiagwgos.blogspot.gr/
4.Σε εσένα Έφη μου ( το είχα στο μυαλό μου να σου στείλω, με το πρώτο που θα έπεφτε στα χέρια μου ... με πρόλαβες ) http://kidsofworld1.blogspot.gr/

Και σε δύο άγρυπνα μάτια που όλα τα βλέπουν , όλα τα σχολιάζουν , και όλα τα παρακολουθούν .. Τάνια ένα ΜΠΡΑΒΟ , για μένα δεν είναι  αρκετό για όλα αυτά που έδωσες και συνεχίζεις να δίνεις σε εμάς που πάντα κάποια βοήθεια ψάχνουμε στη δουλειά μας .
5 . http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/
Μαρία , ακούραστη , ακάθιστη , ευχάριστη και δυνατή , σου στέλνω και την αγάπη μου !!!!!!!!!
6. http://marigiani.blogspot.gr/


Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους για την πολύτιμη βοήθεια , και το μοναδικό τους έργο στα σχολεία των μικρών !!!!!!!


5 σχόλια:

  1. Μεγάλη μου τιμή και μεγάλη μου χαρά !!!!!!!!!! Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου Βούλα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βούλα μου χ α ί ρ ο μ α ι σαν μικρό παιδάκι για όλα όσα γράφεις για μένα!!!! Σ' ευχαριστώ από καρδιάς για τα πολύ συγκινητικά σου λόγια!!!!!!!! Εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να βρεθούμε και να γνωριστούμε και από κοντά!!!'Οσο για το βραβείο σου σ' ευχαριστώ πολύυυυυυυ!!! Ό,τι καλύτερο από εσένα!!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βούλα μου, συγκινητικά τα λόγια σου και σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγχαρητήρια για την αγάπη που δείχνεις στα παιδιά και στη δουλειά σου και που κάθε μέρα αποδεικνύεις μέσα από τις υπέροχες δράσεις σου. Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βούλα μου το blog είναι από τα πιο όμορφα!Μπαίνεις και γεμίζεις αισιοδοξία και καλή διάθεση!!!!!Οι δραστηριότητές σου ευρηματικές και βιωματικές!!!!!Το χαμόγελό σου τα λέει όλα!!!!!Κοίτα να βρεθούμε ,είμαστε πολύ κοντά!!!!Σε ευχαριστώ από καρδιάς και σε φιλώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ BLOGOΦΙΛΑΝΑΔΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Κ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ Κ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΙΔΕΕΣ!!!! ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ BLOG "ΚΛΕΒΩ" ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!! ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ Κ ΜΕ ΚΕΦΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!
    ΦΙΛΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή